COMUNICAT DE PRESĂ


În categoria Comunicat de presă 24 mai 2018


primit de la președintele Comisiei pentru buget, finanțe și bănci, domnul deputat Marius Constantin Budăi 9Grup PSD)
Guvernul face un pas major în deblocarea investițiilor prin modificarea Legii achiziților publice

Parlamentarul social-democrat Marius Budăi, președinte al Comisiei pentru buget, finanțe și bănci din Camera Deputaților a declarat joi, 24 mai, că prin modificarea Legii achizițiilor publice Guvernul face un pas major în deblocarea investițiilor la nivel regional și local.

Vezi știrea

DECLARAȚIE DE PRESĂ


În categoria Comunicat de presă 24 mai 2018


primită de la domnul deputat Florin Roman (Grup PNL)
Solicit PSD să nu transforme România în țara cu cei mai mulți demnitari din lume

În calitate de președinte al Comisiei de administrație publică a Camerei Deputaților solicit imperativ PSD să retragă acel amendament prin care directorii de servicii deconcentrate devin demnitari ai statului român, cu rang de subsecretar de stat.

Vezi știrea

COMUNICAT DE PRESĂ


În categoria Comunicat de presă 24 mai 2018


primit de la doamna deputat Tamara Ciofu (Grup PSD)
„Am votat pentru adoptarea Ordonanței de Urgență ce prevede finanțarea programului de reducere a TBC. Urmează să fie aprobată noua lege pentru tratarea tuberculozei.”

Parlamentarul social-democrat botoșănean Tamara Ciofu a anunțat joi, 24 mai, că miercuri a fost votat în Camera Deputaților, în calitate de for decizional, Proiectul de lege pentru aprobarea Ordonanței de Urgență elaborată de actualul Guvern pentru finanțarea bunurilor și serviciilor achiziționate în cadrul Programului privind reducerea poverii tuberculozei în România.

Vezi știrea

DECLARAȚIE DE PRESĂ


În categoria Comunicat de presă 23 mai 2018


primită de la vicepreședintele Comisiei pentru comunitățile de români din afara granițelor țării, domnul deputat Matei Adrian Dobrovie (Grup USR)
Valul proeuropean începe cu Andrei Năstase la Chișinău

USR salută intrarea în turul II a candidatului Platformei DA, Andrei Năstase, și ne reafirmăm susținerea acordată și pentru scrutinul din 3 iunie. În condițiile în care scena politică din Republica Moldova este dominată de foști comuniști deghizați astăzi în socialiști și falși pro-europeni, rezultatul obținut de Andrei Năstase este o adevărată performanță. Încă o dată locuitorii Chișinăului demonstrează că sunt majoritar pro-europeni și, în pofida manipulărilor mediatice, și-au dat seama care este candidatul cu adevărat pro-european, cu perspective reale să reușească modernizarea capitalei.

Vezi știrea

ANUNȚ DE PRESĂ


În categoria Comunicat de presă 23 mai 2018

Comisia specială comună a Camerei Deputaților și Senatului pentru elaborarea Codului Administrativ se va întruni joi, 24 mai, începând cu ora 9.30 (sala Comisiei pentru administrație publică, corp B2, et.4, cam. 4113).


Vezi mai multe știri

Centrul educațional

Centrul educațional și publicații organizează un program de vizite educative la Camera Deputaților. Vizitele sunt gratuite pentru elevi, dar trebuie anunțate din timp pentru a se face programarea grupurilor.

Vezi mai mult