COMUNICAT DE PRESĂ


În categoria Comunicat de presă 17 august 2017


primit de la președintele Comisiei pentru comunitățile de români din afara granițelor țării, domnul deputat Constantin Codreanu (Grup PMP)
Constantin Codreanu: „Salut constituirea Federației Organizațiilor Românești din Centrul și Sud-Estul Europei”

Deputatul PMP Constantin Codreanu, președintele Comisiei pentru comunitățile de români din afara granițelor țării, salută constituirea și sprijină atingerea obiectivelor Federației Organizațiilor Românești din Centrul și Sud-Estul Europei (FOR), organism înființat de reprezentanți ai organizațiilor românești din jurul granițelor și Balcani, întruniți în România, cu ocazia Universității de Vară de la Izvorul Mureșului.

Vezi știrea

SCRISOARE DESCHISĂ


În categoria Comunicat de presă 17 august 2017


primită de la doamna deputat Roberta Anastase (Grup PNL)

Stimată doamnă deputat Grațiela Gavrilescu,

Sunteți ministru al Mediului la al treilea mandat și, din ce în ce mai rar observ, ploieșteancă. Am ales această formă de adresare după ce am constatat că instituția pe care o conduceți este oarbă, surdă și mută când vine vorba de cea mai gravă problemă a Ploieștiului: poluarea.

Vezi știrea

COMUNICAT DE PRESĂ


În categoria Comunicat de presă 16 august 2017


primit de la doamna deputat Ionela Viorela Dobrică (Grup PSD)

Programul „Prima chirie” a demarat la începutul lunii iunie ca un instrument prin care statul dorește să vină în ajutorul șomerilor dacă aceștia își găsesc un loc de muncă aflat la mai mult de 50 de kilometri față de domiciliul actual.

Vezi știrea

DECLARAȚIE DE PRESĂ


În categoria Comunicat de presă 16 august 2017


primită de la vicepreședintele Comisiei speciale comune a Camerei Deputaților și Senatului pentru celebrarea Centenarului Marii Uniri și a Războiului pentru Întregirea Neamului, domnul deputat Florin Roman (Grup PNL)
Domnul ministru Lucian Romașcanu trebuie să își respecte promisiunile referitoare la sărbătorirea Centenarului!

În calitate de vicepreședinte al Comisiei speciale comune a Camerei Deputaților și Senatului pentru celebrarea Centenarului Marii Uniri și a Războiului pentru Întregirea Neamului, i-am transmis ministrului Culturii și Identității Naționale, domnul Lucian Romașcanu, o adresă prin care îi solicit să prezinte comisiei parlamentare detalii referitoare la proiectele privind Centenarul Marii Uniri.

Vezi știrea

COMUNICAT DE PRESĂ


În categoria Comunicat de presă 16 august 2017


primit de la domnul deputat Marius Bodea (Grup PNL)
Guvernul României a transformat marcarea Centenarului într-o beție de vorbe goale. Iașul, “capitala renașterii naționale”, inexistent în prioritățile Guvernului privind alocările de fonduri pentru sărbătorirea a 100 ani de la Marea Unire din 1918

Secretarul de stat Cristian Ioan Videscu, responsabil de coordonarea Departamentului Centenar trecut în subordinea Ministerului Culturii, a declarat marți, 15 august, că “obiectivul Departamentului Centenar este reconcilierea românilor cu istoria și cu ei înșiși”.

Vezi știrea

Centrul educațional

Centrul educațional și publicații organizează un program de vizite educative la Camera Deputaților. Vizitele sunt gratuite pentru elevi, dar trebuie anunțate din timp pentru a se face programarea grupurilor.

Vezi mai mult